Het is alweer mei en het is eindelijk lekker weer. De fransen zeggen niet voor niets; “En avril, n’enlève pas un fil. En mai met ce qu’il te plaît,” wat betekent dat je je in april nog niet te licht moet kleden, maar in mei kun je aantrekken wat je wilt.

Dat laatste heb ik niet helemaal van mezelf, maar van Copilot. De afgelopen maand steeds meer Copilot van Microsoft gaan gebruiken. Echt een superhandig middel om even wat snel op te zoeken, om te vragen naar hoe je een bepaalde codering syntax moet gebruiken of wat je kan maken met bepaalde ingrediënten.  Gewoon nu al standaard in je Edge Browser. Maar dat was afgelopen maand. Maar wilde het toch nog even vertellen.

In mei gaan we ons klaarmaken voor de zomer en dat betekend, ja helaas, weer wat kilootjes kwijt raken. Niet door te lijnen, maar door beter te eten en te sporten. Gezonder eten, wat meer slapen en slepen met gewichten is voor iedereen best gezond.

Mei staat zo wie zo altijd bol van de leuke dingen. Mijn oudste zoon is jarig en ik hoop deze maand de 53 jaren aan te tikken. We gaan er een leuk feestje van maken…

Er is nog meer goed nieuws. De laatste wedstrijden van Ajax worden gespeeld. Eindelijk af van dat historische rampen seizoen. Daarnaast natuurlijk ook gewoon weer de wedstrijdjes van Max kijken. Zou hij nou echt naar Mercedes gaan?

Verder nog veel meer te doen, BBQ voor het eerst weer aansteken, maar vooral genieten van het mooie weer. Nu nog even vakantie, dus alle tijd hiervoor…. 
(1/365)