Het is vandaag al weer het begin van de tweede maand van het jaar. Het is dus weer februari en dit jaar heeft februari 29 dagen. Een dag extra werken dus, of een dag extra genieten. Het is maar net zoals je het zelf ziet.

Deze maand heb ik (nog) niet zo veel dingen gepland staan. Op dit moment staat er maar 1 Ajax wedstrijd op het programma. Alleen Ajax - NEC. Wel gaat het F1 geweld weer beginnen. Allereerst met de onthullingen aan het begin van de maand, maar het testen zal al weer starten aan het einde van de maand. Respectievelijk op 23 en 25 februari. 

Naast al het sport geweld, ook mijn eerste concert van dit jaar. Nothing But Thieves in de Ziggodome. Hard aan het luisteren naar hun playlist, is wel nodig ook, want ik kan geloof ik alleen het nummer 'Amsterdam'.  Nog meer muziek. De nieuwe CD van Ace Frehley wordt ook deze maand gereleased. Even wachten nog wat ik hier van vind. 

Verder deze maand, weer doorgaan met studeren, verjaardagje nog en misschien nog wel wat andere leuke dingen. Je moet ook niet alles weten van te voren...
(32/365)