Waar : NetFlix
Genre : Thriller / Mystery
Regisseur : Robin Plant
Acteurs : Nikolaj Coster-Waldau, Annabelle Wallis, Hero Fiennes Tiffin.
Rating : 8/10.

Een jager leeft een afgezonderd bestaan in de natuur. Hij raakt samen met de lokale sheriff Alice betrokken bij een dodelijk kat-en-muisspel wanneer ze op het spoor zitten van een wrede moordenaar. Voor de jager speelt een persoonlijk motief mee, aangezien de moordenaar jaren geleden verantwoordelijk zou zijn voor de ontvoering van zijn dochter.

Deze leuke en spannend film van regisseur Robin Plant is spannend en een echte spannende thriller. Het was even een tijd geleden, maar deze film is weer een echte aanrader.

In het hart van het verhaal staat Rayburn Swanson, gespeeld door Nikolaj Coster-Waldau, een teruggetrokken jager die zich terugtrekt in de wildernis na een tragisch verlies. Zijn rustige bestaan wordt verstoord wanneer een reeks moorden de aandacht van de lokale autoriteiten trekt. Rayburn wordt gedwongen om zijn afzondering te doorbreken wanneer zijn verleden hem inhaalt en hij zich in het middelpunt van het onderzoek bevindt. Annabelle Wallis schittert als de vastberaden en intrigerende sheriff Alice Gustafson, terwijl Hero Fiennes Tiffin overtuigt als de verloren ziel, Brooks, wiens betrokkenheid bij de zaak steeds duidelijker wordt naarmate het verhaal zich ontvouwt.

Het verhaal is spannend, laat je op je puntje van het stoel zitten en deze film is gewoon een must see. Gewoon te vinden op Netflix.
(4/365)