De eerste classic album van het jaar 2024 is hier. Een band die niet zo heel erg bekend is bij het grote publiek, maar mijn hart heeft gestolen en wel met 1 album, namelijk het album ‘Brother’s Keeper’.

In ben dus geen echt van de band, maar wel van dit album. De band zelf komt uit de UK en is meer uit elkaar dan bij elkaar. Ik dacht dan ook dat ze gestopt waren, tot ik toch weer twee tour dates zag staan voor het aankomende jaar. Nou ja maakt ook niet uit, want dit gaat over het album ‘Brother’s Keeper’.

Het album is opgenomen in 2015 met als producer Sam Pura en uitgebracht in 2016. Wat maakt dit album nou zo goed voor mij? De zeurderige zang in combinatie met de lekkere originele gitaar partijen maken dit album gewoon erg goed. Het album klinkt lekker, origineel en de sound heeft gewoon een apart karakter. Luister vooral naar ‘Brother’s Keeper’, the opening song en ‘Loose your Grip’ om te horen wat ik bedoel. Je moet vooral dit album zelf op je laten inwerken en er van genieten. Het album is het beluisteren meer dan waard. Enjoy!


(9/365)